Kids pad lege og lære tablet

Kids pad  leg og lære tablet

Kids pad leg og lær tablet er barnets første tablet PC. Kids pad giver mulighed for at lære tal og bogstaver. med kids pad lære du tal fra 0 – 10 og alle bogstaver. Kids pad kan også spille musik, tale og regne.

Når du trykker på et bogstav hører du navnet på det, og det er med til at hjælpe barnet med at genkende bogstaver og tal.  Kids pad – leg og lære tablet har også mulighed for at stille dig et spørgsmål, fsk. hvor er bogstavet “F” og så skal du finde det og trykke på det. Kids pad afspiller derefter en lyd når du rammer rigtigt.

Hver knap på kids pad har også et ord som svare til det bogstav der er på knappen, og på den måde lære man også stave måder. Kids pad – leg og lære tablet har 4 forskellige spille måder samt gentage knap og en knap til at spille musik.

Der er naturligvis volumen kontrol på Kids pad så du kan skrue op og ned for lyden. I 2012 var Kids pad den mest solgte vare op i mod jul, har været udsolgt. I år er den tilbage og det stærkere end nogen sinde, den er nu kommet helt ned i kun kr. 129,00 hvilket er en utrolig stærk pris. Så skal du sikre dig en af de populære Kids pad – leg og lære tablet til julen 2014 så er det nu du skal slå til.

Du kan se meget mere til den ved at besøge vores webshop vi er e-mærket og har dag til dag levering. Du finder webshoppen og Kids pad – leg og lære tablet her

Kids pad

kids pad leg og lær tablet