Babylegetøj – et vigtigt valg

Babylegetøj.

Vælg det helt rigtige babylegetøj

Dette kan til tider være svært, hvornår rammer man rigtige og hvornår er barnet for gammelt til at lege med netop det man selv syntes er sjovt.

Hos BilligLeg gør vi meget for at have så bredt et udvalg i babylegetøj som muligt. Vi har både Fisher Price legetøj men vi har også det lidt mere ukendte som Baby Buddy. Baby Buddy er babylegetøj af høj kvaligtet og dette er uden at man kommer til at betale for meget. Baby Buddy er fra en stor dansk legetøjs grossist, dette gør også at alt emballage er på dansk, og alt legetøj er testet i Danmark.

Alt Babylegetøj er opdelt efter alder, hvert alders trin i barnets opvækst har forskellige stadier og hvert stykke legetøj er nøje udvalg efter det alders trin. Hvert stykke legetøj har en ” skjult ” funktion, der er altid flotte former og farver på det, da det er noget barnet kan forholde sig til, men der er også en del læring i hvert stykke legetøj.

Der er lyde, knapper man kan trykke på. En bidering kan være omgivet af en lille rangle som barnet kan rasle med og på den måde styrke sin motorik i en tidlig alder. Man kan få ting der ligner noget man har i sin hverdag. Fsk. kan man få en mobil telefon med ringe lyde og farver hvor barnet kan trykke på forskellige knapper, og telefonen siger så den lyd der er på knappen. På den måde kan man forbinde et billede som er på knappen med den lyd som knappen giver.

Det seneste skud på stammen inden for babylegetøj er fra Fisher Price. En holder til I pad

I pad holder

holder til I pad

Denne enhed kan benyttes til at sætte sin Ipad ind i, denne er så helt beskyttet for savl, snavs og andet guf der kommer fra sådan en størrelse. Man kan så hente flere forskelige apps til den som barnet så kan benytte. Den er super smart og koster kun kr. 299,00 – og har mange funktioner og muligheder, og er noget der kan bruges til at forholde sig til den fagre nye verden som vi lever i. Du kan se og købe Fisher Price Ipad holder her

Når du næste gang skal købe baby legetøj så slå et smut omkring BilligLeg – Vi er en e-mærket webshop som har et stort udvalg og dette er til faste lave priser.

Besøg vores store afdeling med babylegetøj her